Toni Milun

Toni Milun je predavač matematike na Sveučilišnom odjelu za stručne studije u Zagrebu. Diplomirao je 1999. godine na PMF-u u Zagrebu, smjer profesor matematike i fizike, a 2012. je završio poslijediplomski specijalistički studij Statističke metode za ekonomske analize i prognoziranja na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Trenutno pohađa doktorski studij iz Poslovne ekonomije na Ekonomskom fakultetu u Rijeci.

U slobodno vrijeme bavi se plivanjem, atletikom, jogom, meditacijom, fitnesom, čitanjem knjiga iz različitih područja: matematike, psihologije, ekonomije, obrazovanja itd.

U travnju 2011. godine na prijedlog svog studenta Nikole Mujdžića pokrenuo je web-stranicu www.tonimilun.com s besplatnim videopredavanjima iz matematike i statistike. Trenutno ima više od 2000 objavljenih videa, zbog čega je 2012. godine dobio nagradu „Ponos Hrvatske“.

Toni Milun vjeruje u čuda i poručuje svim mladim ljudima: „Nemojte se bojati neuspjeha i ne trčite za novcem. Ako se budete bavili onim što zaista volite i stalno se usavršavali tada će novac trčati za vama.“

Problem ili izazov

Ponedjeljak, 10:45 - 11:15

Povratak