IBM Fellow John Cohn je key note speaker na jubilarnoj QED konferenciji

John Cohn, key note govornik na jubilarnoj QED konferenciji jedan je od najcjenjenijih tehničkih stručnjaka u IBM-u!

Veliko nam je zadovoljstvo najaviti da će ključni govornik na jubilarnoj QED 2016 konferenciji biti jedan od vodećih IBM-ovih znanstvenika John Cohn. John je jedan od nekolicine zaposlenika IBM-a s “IBM Fellow” titulom koju nose najizuzetniji tehnički stručnjaci unutar tvrtke. Smart Cities, Internet of Things, open data i analitika podataka u stvarnom vremenu samo su neka od područja kojima se bavi.

Prije dolaska u IBM, John je radio kao inovator u području projektiranja automatizacije za analogne i digitalne integrirane sklopove. Diplomirao je na elektrotehniku na MIT-u, a doktorirao na Sveučilištu Carnegie Mellon. Godine 2005. izabran je za IEEE Fellow-a. Autor više od 30 stručnih radova te suradnik na četiri knjige o dizajnu automatizacije. Vlasnik je više od 70 patenata na području dizajna automatizacije, metodologija, sklopova i pametnijih sustava.

John je aktivan i u sektoru obrazovanja na lokalnoj, državnoj i nacionalnoj razini. S osobitom strašću promiče STEM obrazovanje zbog čega je proveo 59 dana radeći u napuštenoj čeličani u sklopu showa “The Colony”. S obitelji živi u obnovljenoj školi iz 19. stoljeća u Jonesvilleu, Vermont i rado dijeli svoju ljubav prema znanosti i tehnologiji sa svima koji žele slušati.

Jedva čekamo njegovo izlaganje na ovogodišnjem QED-u!

Objavljeno 12.02.2016.
Tagovi:
Povratak

QED 2016: Eksperimentima i igrom do uspjeha

Što znači neuspjeh u poslovnom svijetu, kako se prilagoditi izazovima koje nam svakodnevno nameću novi trendovi i tehnologije, zašto uspjeha nema bez neuspjeha - samo su neka od pitanja na koja su odgovore sudionicima pružili eminentni domaći i strani predavači.

NOVOSTI