Najbolja europska destinacija 2016. godine ugošćuje i QED 2016

Quality in Enterprise Development konferencija održat će se ove godine od 8. do 10. svibnja u Zadru, najboljoj europskoj destinaciji u 2016. godini.

Jubilarna, 10. po redu, Quality in Enterprise Development konferencija održat će se ove godine od 8. do 10. svibnja u Zadru, najboljoj europskoj destinaciji u 2016. godini.

Zadar

Prema izboru portala European Best Destinations, upravo Zadar nosi tu laskavu titulu! Zadar je grad posebne kulturne i povijesne vrijednosti, ali i moderan grad koji svake godine mami rijeke turista. Uz poznate gradske zidine, najveća zadarska atrakcija su morske orgulje, ali i prema riječima mnogih najljepši zalasci sunca na svijetu.

Spojite ugodno s korisnim i ne propustite jubilarnu QED konferenciju! Sve informacije o prijavama dostupne su ovdje. Vidimo se u Zadru.

Zadar_morske orgulje

Objavljeno 29.02.2016.
Tagovi:
Povratak

QED 2016: Eksperimentima i igrom do uspjeha

Što znači neuspjeh u poslovnom svijetu, kako se prilagoditi izazovima koje nam svakodnevno nameću novi trendovi i tehnologije, zašto uspjeha nema bez neuspjeha - samo su neka od pitanja na koja su odgovore sudionicima pružili eminentni domaći i strani predavači.

NOVOSTI