Pogled unatrag: QED 2015

Čak 25 predavača i stručnjaka kroz 16 predavanja, 5 radionica te okrugli stol podijelio je s više od 200 sudionika svoja razmišljanja, znanja i iskustva o inovativnosti i kreativnosti.

Qulity in Enterprise Development 2015 konferencija održana je prošle godine od 17. do 19. svibnja. Čak 25 predavača i stručnjaka kroz 16 predavanja, 5 radionica te okrugli stol podijelilo je s više od 200 sudionika svoja razmišljanja, znanja i iskustva o inovativnosti i kreativnosti.

Kao i prethodnih godina, sve je započelo u nedjelju sportskim aktivnostima. Potom je uslijedilo službeno otvaranje gdje je naša Vedrana Miholić pozdravila sve prisutne i dala uvod u temu konferencije – IT evolucija. Nakon nje su na QED pozornicu došla dva stručnjaka koji više od 30 godina evoluiraju s IT-jem: IBM-ov softverski inženjer Grady Booch te voditelj opservatorija u Višnjanu Korado Korlević.

Lean, agile, kreativnost, inovativnost, cloud, znanje i upravljanje znanjem, upravljanje prioritetima portfelja – samo su neke od tema o kojima se razgovaralo i raspravljalo tijekom dva službena dana konferencijskog programa. Brojni domaći i inozemni stručnjaci sa sudionicima su podijelili svoja iskustva i prakse. Ipak, citirat ćemo Andreu Tomasinija, također gosta predavača na konferenciji koji je rekao: „Gradite agilne organizacije, ali ne na copy paste način nego tako odaberete one metode i vrijednosti koje najbolje odgovaraju specifičnostima vaše organizacije.“

Sve detalje o QED 2105 konferenciji pronađite ovdje, a pogledajte i fotogaleriju na našoj Facebook stranici.

Objavljeno 12.02.2016.
Tagovi:
Povratak

QED 2016: Eksperimentima i igrom do uspjeha

Što znači neuspjeh u poslovnom svijetu, kako se prilagoditi izazovima koje nam svakodnevno nameću novi trendovi i tehnologije, zašto uspjeha nema bez neuspjeha - samo su neka od pitanja na koja su odgovore sudionicima pružili eminentni domaći i strani predavači.

NOVOSTI