Besplatne kotizacije za Wings for Life World Run

Ostalo je još malo besplatnih kotizacija za utrku, a kako ih možete osvojiti doznajte na linku.

Novost ovogodišnje konferencije je da sportski dio QED-a uključuje sudjelovanje na utrci Wings for life World Run koja se održava u Zadru prvi dan konferencije.

Ostalo je još malo besplatnih kotizacija za utrku, a možete ih osvojiti ako u napomenu na registracijskom obrascu za konferenciju upišete “Prijava za Wings for life World Run“. A ako ste se već prijavili i tek sad odlučili da želite sudjelovati na utrci – javite nam se putem e-mail adrese qed@croz.net.

Globalna utrka Wings for Life World Run započinje u 13 sati po hrvatskom vremenu na nekoliko desetaka lokacija diljem svijeta, a više informacija dostupno je ovdje.

Pozivamo vas da se pridružite timu  “Ekipa CROZovaca, ljubitelja CROZa ili polaznika QED konferencije” te da zajedničkim snagama ostvarimo što bolji rezultat! Link za prijavu dostupan je ovdje.

Objavljeno 02.05.2016.
Tagovi:
Povratak

QED 2016: Eksperimentima i igrom do uspjeha

Što znači neuspjeh u poslovnom svijetu, kako se prilagoditi izazovima koje nam svakodnevno nameću novi trendovi i tehnologije, zašto uspjeha nema bez neuspjeha - samo su neka od pitanja na koja su odgovore sudionicima pružili eminentni domaći i strani predavači.

NOVOSTI