Early bird prijava za QED traje još samo tjedan dana

Ostalo je manje od 7 dana za povoljniju ranu registraciju na jubilarno, deseto, izdanje konferencije QED!

Ostalo je manje od 7 dana za povoljniju ranu registraciju na jubilarno, deseto, izdanje konferencije QED čija je ovogodišnja tema neuspjeh, odnosno kako poslovne neuspjehe tumačiti konstruktivno i kako ih premostiti bez obzira na to koliko se puta dogode. Osim toga, još su dvije aktualne teme u fokusu ovogodišnjeg QED-a – Agile filozofija i DevOps koncept.

Ne propustite osigurati popust od 25 % do 8. travnja prijavom ovdje. Podsjećamo da ove godine umjesto standardne QED trke, na jubilarnoj konferenciji sportski dio uključuje sudjelovanje na Wings for life World Runu koji se održava u Zadru prvog dana konferencije.

Svi koji se prijave na sudjelovanje na konferenciju imaju priliku osvojiti besplatnu kotizaciju ako u napomeni na registracijskom obrascu upišu “Prijava za Wings for life World Run”.

Vidimo se u Zadru!

Objavljeno 01.04.2016.
Tagovi:
Povratak

QED 2016: Eksperimentima i igrom do uspjeha

Što znači neuspjeh u poslovnom svijetu, kako se prilagoditi izazovima koje nam svakodnevno nameću novi trendovi i tehnologije, zašto uspjeha nema bez neuspjeha - samo su neka od pitanja na koja su odgovore sudionicima pružili eminentni domaći i strani predavači.

NOVOSTI