QED 2016 i Wings for life World Run

Sudionici koji se prijave za sudjelovanje na jubilarnoj QED konferenciji do 25. ožujka 2016. godine imaju priliku osvojiti besplatnu kotizaciju.

S obzirom na to da su poklonici QED-a ljubitelji zdravog života i sportskih aktivnosti, QED ne bi bio QED bez jedne takve aktivnosti. Umjesto standardne QED trke, na jubilarnoj konferenciji sportski dio uključuje sudjelovanje na Wings for life World Run-u koji se održava u Zadru upravno prvog dana konferencije.

Sudionici koji se prijave za sudjelovanje na jubilarnoj QED konferenciji do 25. ožujka 2016. godine imaju priliku osvojiti besplatnu kotizaciju (samo u napomenu u obrascu upišite “Prijava za Wings for life world run”).

Globalna utrka Wings for Life World Run započinje u 13 sati po hrvatskom vremenu na nekoliko desetaka lokacija diljem svijeta, a više informacija dostupno je ovdje.

Objavljeno 14.03.2016.
Tagovi:
Povratak

QED 2016: Eksperimentima i igrom do uspjeha

Što znači neuspjeh u poslovnom svijetu, kako se prilagoditi izazovima koje nam svakodnevno nameću novi trendovi i tehnologije, zašto uspjeha nema bez neuspjeha - samo su neka od pitanja na koja su odgovore sudionicima pružili eminentni domaći i strani predavači.

NOVOSTI