Ivan Krnić

Ivan Krnić je tehnički voditelj aplikativnog razvoja i voditelj projekata. S više od 13 godina iskustva u razvoju informacijskih sustava prešao je dalek put od jednostavnih PHP rješenja do složenih JEE sustava. Specijalnost su mu sustavi namijenjeni bankarskom, osiguravajućem i telekom sektoru te portalska i ECM rješenja.

Kao voditelj projekata vodio je implementacije složenih bankarskih sustava s naglaskom na integraciju u postojeći ekosustav banke. Ostali projekti uključuju implementacije portalskih rješenja za javni web i intranet te implementacije poslovnih aplikacija temeljenih na ECM produktima.

Kao tehnički voditelj aplikativnog razvoja nadzire R&D aktivnosti, održava partnerstva i brine o internom razvojnom procesu.

Nositelj je PMP i CSM certifikata te zaljubljenik u agilne metodologije razvoja. Konstantno je u potrazi za novim načinima optimizacije razvojnog procesa, kako na tehnološkoj, tako i na organizacijskoj razini, a stečena iskustva kontinuirano primjenjuje unutar vlastitog razvojnog odjela.

 

Radionica: Agilna retrospektiva

Utorak, 09:30 - 11:00

Povratak